Sport

Miriuță: „Trebuie să avem grijă, Gazul este periculos”

Antrenorul CFR Cluj, Vasile Miriuţă, speră să lege o victorie nouă, în meciul de luni cu Gaz Metan, de cea obţinută în partida cu FC Viitorul, deşi este conştient că înfruntarea care îi aşteaptă pe jucători este una dificilă.

Punctele care ar putea fi câştigate în meciul cu Gaz Metan, crede antrenorul, ar putea apropia CFR de podium.
„Este un meci foarte greu, ştim cu toţii. Am avut şi anul trecut un retur, un meci foarte greu cu ei. Dar avem un moral bun, după această victorie de la FC Viitorul. Băieţii au şi mai mare încrede în ei şi vom face tot posibilul să câştigăm. Probabil vom face rocada mare. Regele cu turnul, ştiţi, şi le vom lua locul luni seara. Noi trebuie să facem maxim tot ce depinde de noi să câştigăm acest meci, dacă vom lega şi a doua victorie vom urca şi în clasament şi, părerea mea, vom fi acolo aproape de podium”, a declarat Miriuţă.
Tehnicianul CFR Cluj a declarat despre Gaz Metan că este o echipă solidă, care stă bine în teren şi, mai mult, nu a primit decât un singur gol până în prezent în campionat, ceea ce arată că echipa are o organizare bună.
„Trebuie să avem grijă pentru că sunt periculoşi şi ei pe contraatac. Sper să fie un meci frumos, dar ce mă interesează cel mai mult e victoria”, a spus Miriuţă.
Antrenorul a mai precizat că nu sunt probleme la lot.
Meciul CFR Cluj – Gaz Metan se va disputa luni, de la ora 21,00, pe stadionul „Dr, Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter