Sport

Simona Halep joacă în noaptea de vineri spre sâmbătă cu Maria Şarapova în sferturi la Cincinnati

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va juca, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu Maria Şarapova (locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5), în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, cu premii în valoare totală de 2,5 milioane de dolari.

Meciul va avea loc vineri, la Cincinnati, nu mai devreme de ora locală 19.00 (sâmbătă, ora 02.00 în România).

Halep a trecut în optimi de Lucie Safarova, scor 6-4, 7-5, iar Şarapova a învins-o pe Anastasia Pavliucenkova (locul 25 WTA), scor 6-4, 7-6 (7/2), scrie mediafax.ro


"Am jucat pe hard dar cu mult timp în urmă. Va fi un meci interesant. Ultimele noastre întâlniri au fost pe zgură, ne ştim jocul foarte bine. Are un an foarte bun, unul dintre cele mai bune din carieră. Evident, să fii numărul 2 în lume este o mare realizare. Cu siguranţă va fi un meci dificil", a declarat Şarapova referitor la întâlnirea cu Halep.

Simona Halep a afirmat că Şarapova este o mare jucătoare şi vrea să vadă dacă pe această suprafaţă sportiva rusă se va impune din nou. "Joacă foarte bine, va fi o provocare pentru mine. Vreau să joc împotriva ei pentru că vreau să vă dacă pe hard mă va învinge din nou. Dar vreau doar să-mi fac jocul, să fiu agresivă, să deschid unghiurile aşa cum fac mereu şi să fiu foarte concentrată", a declarat Halep.


Până în prezent, Halep şi Şarapova s-au întâlnit de patru ori, de fiecare dată impunându-se sportiva rusă.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter