Sport

Golgeterul „U” Cluj Valentin Lemnaru a plecat la Steaua

Atacantul Valentin Lemnaru a fost transferat de Steaua București de la Universitatea Cluj. El a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că venirea la campioana României la fotbal este un pas important în cariera sa.

„Este un pas important în cariera mea. Mă bucur foarte mult că am reușit să semnez cu o asemenea echipă. Vreau să demonstrez că am valoare, acesta a fost principalul motiv pentru care am venit la Steaua. Îmi doresc foarte mult să ajung la echipa națională, e un alt motiv pentru care am venit la Steaua”, a afirmat Lemnaru, care nu a stat pe gânduri la aflarea ofertei: „Odată ce cluburile s-au înțeles, eu am semnat imediat”. „Nu regret că am ajuns la 30 de ani la Steaua, pentru că indiferent la ce vârstă faci un pas, important este să-l faci”, a subliniat Valentin Lemnaru.

Unul dintre obiectivele atacantului este să câștige titlul de golgheter al campionatului: „Nu rămâne decât să demonstrez și vreau să ies golgheterul campionatului. Îmi doresc să înscriu mai multe goluri decât am reușit la U Cluj în campionatul trecut (13, n. red.). Până la urmă, am venit la Steaua, voi avea mai multe ocazii de a înscrie și cu siguranță voi reuși. Sper să mă integrez cât mai repede și să marchez cât mai mult. Îmi doresc să fiu golgheterul campionatului, dar obiectivele echipei sunt pe primul loc. Mă gândesc doar la calificarea în Champions League și la câștigarea campionatului, titlul de golgheter este un obiectiv personal”.


Atacantul de 30 de ani a recunoscut că a avut „ceva oferte din străinătate”, dar a vorbit cu Florian Walter, finanțatorul echipei U Cluj, și i-a spus că nu vrea să plece în străinătate.

Lemnaru nu se teme de concurență și consideră că nu poate să fie decât benefică echipei: „Dacă eu mă pregătesc și îi demonstrez d-lui Gâlcă (Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, n. red.), atunci cu siguranță voi avea un loc de titular”,


Atacantul Valentin Lemnaru a semnat un contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire pe încă unul, cu clubul de fotbal Steaua București. Noul atacant al Stelei va purta tricoul cu numărul 19 și va participa vineri la primul antrenament alături de noii săi colegi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter