Sport

Tivadar a semnat cu CSM București: „A început un nou capitol în cariera mea"

Mihaela Tivadar a acceptat oferta formației CSM București, echipă care și-a propus cucerirea titlului în sezonul viitor. Handbalista clujeană a semnat un contract valabil pe un an cu gruparea din capitală.

Aventura Mihaelei Tivadar la SCM Craiova s-a încheiat. Jucătoarea de 32 de ani a petrecut doar un sezon la echipa din Oltenia, cu care a terminat campionatul abia pe locul 8. Fosta handbalistă a Universității Jolidon nu a stat prea mult timp pe gânduri după despărțirea de formația gorjeană. Centrul a acceptat oferta celor de la CSM București, grupare cu pretenții la câștigarea titlului.

„Am plecat de la Craiova. A fost o despărțire mai mult decât civilizată, o despărțire așa cum ar fi frumos să fie toate, cu o strângere de mână și urări de succes pe viitor… M-am despărțit pe plan sportiv de niște colege deosebite și de niște oameni care au fost super corecți cu mine, cărora nu am ce să le reproșez și cărora le mulțumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat. Mi-am făcut mulți prieteni la Craiova și sunt convinsă că îmi vor rămâne prieteni și în continuare.... De vineri a început un nou capitol în cariera mea.... la CSM București. Un capitol în care, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să reușesc ceea ce îmi doresc.....Doamne ajută!”, a postat Tivadar pe Facebook.


Se judecă cu „U” Jolidon

Înainte să ajungă la Craiova, Mihaela Tivadar a îmbrăcat timp de trei sezoane tricoul Universității Jolidon, trupă cu care a câștigat două titluri de vicecampioană națională și o medalie de bronz. Handbalista și-ar fi dorit să-și continue aventura la Cluj, dar problemele financiare cu care s-a confruntat clubul „studențesc” au determinat-o să plece în Oltenia. Jucătoarea și-a depus memoriu la Federație pentru a-și recupera salariile restante, dar nici până în ziua de astăzi nu și-a văzut banii. „Miki”, așa cum este poreclită, e decisă să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate. „Nu mi-au fost plătite restanţele cerute în memoriul pe care l-am depus la Federatie şi perioada mea în alb şi negru a luat sfârşit. Au fost trei ani şi jumătate frumoşi, poate cei mai frumoşi din cariera mea, dar până la urmă s-au terminat. Nu pentru că am vrut eu, ci probabil aşa a fost să fie. Ce e prea mult, deja dă pe afară, iar celor care vor să mă judece le spun atât: când am venit de la Roman la Cluj, acum trei ani şi jumatate, am scos din buzunarul meu 11.000 de euro pentru a-mi plăti transferul. Iar acum, la plecare, am restanţe de şase luni şi jumătate”, a declarat Tivadar la despărțirea de „U” Jolidon.

Cine e Mihaela Tivadar

Mihaela Tivadar s-a născut în 14 iunie 1982, în Câmpia Turzii, iar în carieră a evoluat pentru CSS Viitorul Cluj, Universitatea Ursus Cluj, Rulmentul Brașov, Oltchim Râmnicu Vâlcea, Orsan Elda Prestigio (Spania), HCM Roman, „U” Jolidon (2002-2004, 2010-2013) și SCM Craiova. Tivadar este vicecampioană mondială cu echipa României în 2005 și medaliată cu bronz la Europenele din 2010. A câştigat în 2006 Challenge Cup cu Rulmentul Braşov, iar în 2007 a pus mâna pe Cupa Cupelor şi Supercupa Europei cu Oltchim. De asemenea, are în palmares trei titluri cucerite cu Rulmentul, Oltchim și Elda Prestigio.


7 este locul pe care a terminat CSM București în sezonul trecut

abonare newsletter