Sport

Miriuță surprinde: „0-0 e un rezultat bun. Putem să ne calificăm"

Vasile Miriuță s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi în confruntarea cu Jagodina, chiar dacă CFR nu a reușit decât o remiză, scor 0-0.

„Jocul echipei mă mulțumeste, mai ales în repriza a doua. Știam că vom întâlni o echipă masivă, puternică, care va veni să se apere. Păcat că nu am marcat, 0-0 e un rezultat bun, avem șanse să ne calificăm. Jagodina nu ne-a surprins cu nimic, era normal să se apere, am dominat meciul, dar ne-a lipsit golul", a declarat Miriuță la Look TV.

„Băieții au vrut, și-au dorit să câștige, dar e bine că nu am luat gol acasă. Ne vom apăra șansele. Va fi un retur foarte greu, dar de când sunt la CFR jucăm mai bine în deplasare. Sunt sigur că vom marca în Serbia, avem o săptămână la dispoziție să pregătim meciul", a adăugat tehnicianul feroviarilor.


În returul din Serbia CFR nu va conta pe Ogbu, care va pleca în China, la Liaoning. „Da, așa este, Ogbu va pleca. Păcat că nu l-am avut pe Tade în acest meci, forțam în a doua repriză cu două vârfuri. Dar Ogbu și-a făcut treaba foarte bine. Toți au jucat foarte bine", a subliniat Miriuță.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter