Sport

Cât costă un bilet la „U" Cluj - Petrolul

Tichetele pentru partida dintre „U” Cluj şi Petrolul Ploieşti, contând pentru optimile de finală ale Cupei Ligii Adeplast, s-au pus în vânzare la casele de bilete de la Cluj Arena.

Universitatea Cluj debutează în noul sezon împotriva Petrolului, echipă care se numără printre principalele candidate la câștigarea titlului. Conducerea „șepcilor roșii” speră ca fanii să vină în număr cât mai mare pe stadion pentru a-și încuraja favoriții în disputa cu „lupii galbeni”, contând pentru optimile Cupei Ligii. Un bilet la partida de duminică seară, programată la ora 21.00, valorează între 10 și 100 de lei. 

Reducere pentru pensionari, elevii și studenți

Începând cu acest sezon, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie. Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena. Tichetele se vor vinde zilnic, în intervalul orar 12:00 – 20:00.


Prețurile biletelor

 Peluza I: 10 lei

 Tribuna a II-a: 20 de lei


 Tribuna I: 30 de lei

 Zona VIP, etaj 4: 50 de lei


 Zona VIP, etaj 3: 60 de lei

 Zona VIP, etaj 2: 100 de lei

abonare newsletter