Sport

CFR și-a făcut încălzirea pentru Europa cu Mediaș. Ce jucător testează clujenii

CFR Cluj se află în formă maximă înaintea confruntării cu Jagodina, din Europa League. Turul e programat la Cluj în 17 iulie, iar manșa retur se va disputa o săptămână mai târziu, în Serbia.

Repetiție reușită pentru CFR înaintea duelului cu sârbii de la Jagodina, din turul II preliminar al Ligii Europa. Formația din Gruia a câștigat la scor de neprezentare ultimul amical al verii disputat în compania lui Gaz Metan Mediaș. Feroviarii s-au impus cu 3-0, grație golurilor marcate de Sergiu Negruț ('31), Ogbu Chuka ('35) și Gregory Tade ('89).

Vasile Miriuță a folosit un prim „11” pe care se va baza, cel mai probabil, și în duelurile din campionat și din Europa. Tehnicianul i-a aruncat în luptă pe Felgueiras ('70 Amadio) – Susic, Larie ('72 Jaime), Rada ('72 Ene), Lopes ('65 Camora) – Muniru, Monroy – Deac, Negruț ('65 Tade), Costea ('46 Jakolis) – Ogbu.


„A fost un test reușit, scorul nu are relevanță, important e că echipa a avut atitudine, băieții au jucat bine, au tras de ei. Victoriile aduc încredere, se formează un grup frumos aici, unul unit. Chiar dacă unii dintre jucătorii transferați nu s-au acomodat încă, se formează o adevărată echipă”, a declarat Miriuță. Antrenorul băimărean și-a făcut cu minuțiozitate temele despre adversarul clujenilor din Europa League. „În proporție de 90% voi folosi același prim 11 și în meciul cu Jagodina. I-am studiat bine pe adversari, am primit informații și de la CSMS Iași, e o formație puternică, solidă. Au un joc de angajament, dar pe noi nu ne interesează ce e în curtea lor, important e ca noi să ne facem jocul nostru și să câștigăm. Trebuie să fim în formă maximă până la ora meciului”, a punctat Miriuță.

Testează un mijlocaș francez

La meciul de joi seara a asistat și Sebastian Besnier Sanchez, jucător aflat în probe la CFR. Francezul de 23 de ani vine de la San Fernando CD, echipă care joacă în a treia ligă spaniolă. Besnier e un fotbalist polivalent, poate evolua atât ca extremă dreapta, cât și ca mijlocaș central. „Îl vom testa în aceste zile, sper să demonstreze că e un jucător bun și să rămână la echipă. Aș mai avea nevoie de unul sau doi jucători, dar sunt mulțumit și de lotul pe care îl am la dispoziție”, a explicat Miriuță.


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter