Sport

Primul amical pentru CFR din 2011

<p>Fotbaliştii de la CFR Cluj, aflaţi într-un stagiu de pregătire în Antalya, vor juca mîine prima partidă amicală din acest an.</p> <p>Elevii lui Alin Minteuan vor juca împotriva formaţiei olandeze FC Horst. Tehnicianul din Gruia este mulţumit de cum au decurs pregătirile în primele zile ale cantonamentului din Turcia. „Ne simţim foarte bine, sînt mulţumit de cum am intrat ca şi grup în ritmul pregătirilor. Sînt foarte mulţumit de condiţile din cantonament. Am auzit ce vreme capricioasă este acum în ţară şi sînt fericit că pot face pregătirea într-un loc unde clima este mai generoasă cu noi“, a declarat Minteuan.</p>

Antrenorul campionilor a mai spus că este impresionat de dăruirea la antrenamente a lui Flavien Tamou, fotbalistul sosit recent de la juniorii lui FC Nantes. Minteuan este bucuros şi pentru Gabi Mureşan, care se pregăteşte normal alături de colegii săi, după ce a lipsit mult timp în urma accidentării suferite în meciul cu „U“ Cluj din etapa a 9-a a Ligii 1. „Toată lumea a răspuns pozitiv la ritmul pregătirii. Gabi Mureşan se antrenează cot la cot cu echipa şi abia aşteaptă să revină pe teren. În cantonament îl am şi pe Flavien Tamou, care ne-a impresionat pe toţi cu dăruirea şi ambiţia de care a dat dovadă, încercînd să demonstreze că este o alegere la fel de bună ca şi Traore“, a mai spus tehnicianul „feroviarilor“.

Partida dintre CFR şi FC Horst se va juca sîmbătă, 22 ianuarie, de la ora 15. „Feroviarii“ vor mai juca luni un amical cu Metalurk Donetsk, iar marţi vor veni pentru trei zile la Cluj, după care vor efectua un alt stagiu de pregătire, tot în Antalya.

Ultimele Stiri
abonare newsletter