Sport

CFR și-a luat un mijlocaș brazilian dorit și de Porto Alegre

CFR Cluj l-a achiziționat pe mijlocașul brazilian Christian da Silva Fiel, care a evoluat ultima dată la Gremio Anapolis.

Christian a jucat și la APOEL Nicosia, unde a fost antrenat de fostul tehnician al CFR-ului Paulo Sergio. În tricoul ciprioților, fotbalistul de 25 de ani a strâns două meciuri în preliminariile Champions League, două în preliminarii UEL și alte trei în grupele Europa League.

În carieră, a mai evoluat la Tuna Luso (2007-2008, 2010/2011), Time Negra (2009), Goiatuba (2011), Evangélica (2011), Castanhal (2012) și Grêmio Anápolis (2013). "E un fotbalist bun, cu tehnică excelentă, el poate să aducă mai multă fantezie în jocul nostru. Chiar aveam nevoie şi de un asemenea jucător, acum important este să se integreze cât mai rapid şi el, dar şi ceilalţi băieţi", a declarat Vasile Miriuţă pentru citynews.ro.


Poreclit „Japonezul", Christian da Silva Fiel s-a aflat și în atenția lui Internacional Porto Alegre pe vremea când avea 18 ani. Gruparea braziliană l-a urmărit timp de un an, însă a decis să nu-l transfere pe motiv că nu progresa mai mult.

 

abonare newsletter