Sport

Grupă accesibilă pentru Olimpia în Champions League. Meciurile se vor disputa la Cluj

Olimpia Cluj și-a aflat adversarii din grupele UEFA Champions League.

Campioana României a fost repartizată în Grupa 2, alături de FC NSA Sofia (Bulgaria), Raheny United FC (Irlanda) și Hibernians FC (Malta). Partidele se vor desfășura pe stadionul Cluj Arena, în perioada 9-14 august.

„Anul trecut am avut ghinionul să cădem cu adversari puternici, dar acum am picat cu echipe accesibile. Campioana Irlandei e o nucă tare, dar avem speranțe că jucătoarele nostre se vor impune și vor ajunge în fazele superioare ale competiției. Formația din Malta nu poate emite pretenții de calificare, dar în fotbal oricând pot apărea surprize. Faptul că vom juca acasă va fi o presiune în plus, însă sper că fetele au trecut peste emoțiile de anul trecut. Obiectivul nostru este să depășim faza grupelor, dar ne-am dori să mergem cât mai departe. Trebuie să avem și noroc însă. În acest moment, există un decalaj mare între formațiile puternice din Germania, Suedia sau Franța și echipe din celelalte țări. Dacă vom avea șansa să picăm cu trupe mai slabe și reușim să ne concentrăm mai bine, atunci putem ajunge departe", a declarat Mirel Albon pentru Monitorul de Cluj.


Formația pregătită de Mirel Albon a cucerit în acest an al patrulea event consecutiv din istoria clubului. Cu eventul realizat în acest sezon (2013-2014), Olimpia Cluj a întrecut precedentele event-uri bifate de Steaua (1986-1987, 1987-1988, 1988-1989) și Clujana Cluj (2003-2004, 2004-2005, 2005-2006).

Ultimele Stiri
abonare newsletter