Sport

„Studenții" au plecat în Austria. Lotul deplasat de Mihai Teja

Universitatea Cluj a plecat astăzi în cantonament în Austria, unde va susține șase partide de verificare. Mihai Teja a deplasat un lot de 26 de jucători.

„U” Cluj se pregătește în Austria pentru duelurile din Liga I și Cupa Ligii. Formația „studențească” se va antrena timp de două săptămâni în stațiunea Tullnerbach (Austria Inferioară). „Șepcile roșii” vor susține șase partide amicale în compania unor adversari puternici. Elevii lui Mihai Teja vor întâlni, pe rând, Rapid Viena (vicecampioana Austriei), Kuban Krasnodar (Rusia), FAC Viena (Liga 3, Austria), Amkar Perm (Rusia) și First Vienna (Liga 3, Austria). Clujenii mai au programat încă un amical, pe 30 iunie, dar adversarul nu a fost stabilit încă.  

Dolha și Borza au rămas la Cluj

Mihai Teja a deplasat un lot de 26 de jucători în Austria. Pe listă nu se află însă Emilian Dolha (portar) și Adrian Borza (mijlocaș). Cei doi au fost puși pe lista de transferuri și se vor pregăti la Cluj până își vor găsi un alt angajament. „Dacă vom primi oferte pentru ei, îi vom lăsa să plece. Ei nu mai fac parte din planurile noastre”, a dezvăluit Vlad Munteanu, administratorul special al clubului clujean.


Deși a impresionat în amicalul cu Sănătatea Cluj, Ionuț Ciobanu (FC Olt Slatina) nu a fost păstrat în lot. Mijlocașul a înscris două goluri în partida amicală disputată de „studenți” împotriva grupării din liga a treia din România. În schimb, Teja i-a luat în canonament pe Robert Boboc și Rareș Takacs, dar cei doi vor fi împrumutați dacă vor primi oferte.

Lotul deplasat în Austria:

Portari: Robert Veselovsky, Vladimir Niculescu, Robert Niczuly


Fundași: Raul Ciupe, Petar Jovanovic, Neag, Mateus, Ninu, Rațiu, Fofana, Târnăcop

Mijlocași: Bucșa, Cristocea, Kovacs, Lungu, Paulinho, Raul Costin, Stojanovic, Achim, Calcan, Boboc, Boutadjine, Sauvadet


Atacanți: Lemnaru,Machado, Jula

Amicalele Universității din Austria:

26.06 „U” Cluj vs. Rapid Viena, ora 20:00, Wiener Neudorf (Viena)


28.06, „U” Cluj vs. Kuban Krasnodar, ora 17:00, Bad Erlach

1.07 „U” Cluj vs. FAC Viena, ora 19:00, Stadion Hirschstetten (Viena)


3.07 „U” Cluj vs. Amkar Perm, ora 19:00, Sportschule Lindabrunn (Enzesfeld-Lindabrunn)

6.07 „U” Cluj vs. First Vienna, ora 19:00, Stadion Sieghartskirchen (Viena)

abonare newsletter