Sport

Borza și Dolha, puși pe liber de „U". Cu cine se vor duela „studenții" în Austria

Adrian Borza (foto) și Emilian Dolha au fost înștiințați de către conducerea Universității Cluj că nu vor face parte din planurile lui Mihai Teja pentru sezonul viitor.

„Astăzi, Ema Dolha şi Adi Borza au fost anunţaţi că nu mai fac parte din planurile noastre. Ei nu vor merge în cantonament, se vor pregăti separat, la Cluj. Dacă va veni o ofertă pentru ei, îi vom lăsa să plece", a dezvăluit Vlad Munteanu.

Ce se întâmplă cu Lemnaru

Valentin Lemnaru are și el undă verde să plece de la echipă. Doar cu o singură condiție însă! „Orice jucător e de vânzare, pentru că suntem într-o situație dificilă. Dacă privim partea economică, îi vom da drumul să plece. Dacă ni se va oferi o sumă conformă cu valoarea lui, nu ne vom opune plecării sale. În cazul în care vom primi o sumă de care nu vom fi mulțumiți, atunci va rămâne. Discuţiile pentru Lemnaru din 2.Bundesliga au intratîn impas. Nemții l-au pus pe hold. El e motorul echipei noastre, ne bazăm mult pe el", a explicat administratorul special al clubului universitar.


Cu cine joacă în Austria

„U" Cluj va pleca luni, 23 iunie, într-un stagiu de pregătire de două săptămâni ce se va desfăşura în staţiunea austriacă Tullnerbach (Austria Superioară). În această perioadă, trupa antrenată de Mihai Teja va disputa şase partide amicale, iar cinci dintre adversari au fost deja stabiliţi, după cum urmează:

26.06 „U” Cluj vs. Rapid Viena (Austria, Liga I), ora 20:00, Wiener Neudorf (Viena)


28.06, „U” Cluj vs. Kuban Krasnodar (Rusia, I), ora 17:00, Bad Erlach

1.07 „U” Cluj vs. FAC Viena (Austria, III), ora 19:00, Stadion Hirschstetten (Viena)


3.07 „U” Cluj vs. Amkar Perm (Rusia I), ora 19:00, Sportschule Lindabrunn (Enzesfeld-Lindabrunn)

6.07 „U” Cluj vs. First Vienna (Austria, III), ora 19:00, Stadion Sieghartskirchen (Viena)


„Șepcile" vor mai disputa o partidă de pregătire şi în 30 iunie, însă adversarul nu a fost stabilit.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter