Sport

Și-au păstrat golgheterul. Lemnaru rămâne la „U"

Dorit de mai multe formații din Liga I și străinătate, Valentin Lemnaru va rămâne însă la Universitatea Cluj. Atacantul și-a propus să înscrie cel puțin 13 goluri, performanță pe care a realizat-o în sezonul trecut.

Fanii „șepcilor roșii” pot să stea liniștiți. Golgheterul Universității Cluj a anunțat că va îmbrăca tricoul alb-negru și în sezonul viitor. „Nu am vorbit cu domnul Walter. Voi rămâne la Cluj, îmi și doresc acest lucru”, a dezvăluit Valentin Lemnaru, care vrea să pună umărul la atingerea obiectivelor de către clubul ardelean. Atacantul și-a propus titlul de golgheter, pe care l-a ratat la mustață în detrimentul lui Liviu Antal, de la FC Vaslui. „Ar fi normal să avem obiective mult mai mari. Ne-am săturat să ne luptăm doar la evitarea retrogradării. Va fi un sezon mult mai greu, vor retrograda șase echipe. Sperăm să facem o figură frumoasă. Eu mi-am propus să înscriu cel puțin 13 goluri, la fel cum am făcut-o și anul trecut”, a afirmat atacantul.

„Am încredere în colegii mei"

„U” Cluj a fost activă pe piața transferurilor. Formația pregătită de Mihai Teja i-a adus pe Raul Costin (ex-Vaslui), Sasa Stojanovic (ex-Radnicki Nis) și Petar Jovanovic (ex-Vaslui). De asemenea, clubul „studențesc" le-a prelungit contractele lui Karim Boutadjine, Robert Veselovsky, doi jucători de bază în angrenajul echipei universitare. „Sper să se integreze cât mai repede, deoarece campionatul începe mult mai devreme. Trebuie să fim foarte bine pregătiți. Am încredere în colegii mei, putem să formăm un grup puternic. Mă bucur că Teja a rămas la echipă, a făcut o treabă extraordinară. Trebuie să-l ajutăm și noi, să tragem mai mult ca să ne îndeplinim obiectivul, să demonstrăm că merităm să ne clasăm sus în clasament”, a transmis Lemnaru.


„Totul depinde doar de noi”

Căpitanul Dan Bucșa le-a transmis și el un mesaj colegilor săi. „Suntem pregătiți, sperăm să facem un sezon mult mai bun. Ne dorim obiective mult mai îndrăznețe, vrem să terminăm cât mai sus în clasament. Va fi o luptă foarte dură la retrogradare, să sperăm că nu vom și noi angrenați în ea. Totul depinde doar de noi, de modul în care ne vom pregăti. E un lucru foarte bun că Mihai Teja a rămas, împreună am reușit să salvăm echipa. Sper să fie mult mai dur cu noi”, a declarat Bucșa la reunirea lotului.

Colceag, cooptat în staff-ul tehnic

Staff-ul tehnic s-a îmbogăţit cu un nou nume. Sorin Colceag s-a alăturat echipei conduse de Mihai Teja, urmând să îndeplinească funcţia de antrenor secund, alături de Ilie Alexe. Colceag (42 de ani) a evoluat ca portar şi a avut o carieră bogată, trecând pe la echipe precum Dinamo Bucureşti, NK Zagreb (Croaţia), Tigers Ciudad de Suarez (Mexic), Viktoria Plzen (Cehia), Panionios Atena (Grecia) şi Universitatea Cluj. În tricoul „studenţilor”, Colceag a evoluat timp de patru ani, între anii 1990 şi 1994.


 

abonare newsletter