Sport

Două lovituri dintr-un singur foc! Lemnaru și Veselovsky ar putea continua la Cluj

Valentin Lemnaru (foto) și Robert Veselovsky au șanse mari să continue la „U” Cluj și în sezonul următor.

Vești bune pentru fanii Universității Cluj. Doi dintre cei mai valoroși jucători ai „șepcilor" și-au exprimat intenția de a continua la gruparea patronată de Florian Walter. Este vorba de Valentin Lemnaru și Robert Veselovsky. Primul a dezvăluit că va rămâne la Cluj dacă nu va primi o ofertă concretă din străinătate, în timp ce al doilea s-a înțeles deja cu conducerea clubului universitar.

A ratat la mustață titlul de golgheter

Valentin Lemnaru a contribuit decisiv la salvarea „studenților” de la retrogradare. Atacantul a înscris 13 goluri, clasându-se pe locul secund în clasamentul golgheterilor după Liviu Antal de la FC Vaslui, care a bifat 15 reușite. „Îmi doreamfoarte mult  să fiu golgheterul Ligii 1, dar nu e nicio porblemă că nu s-a întâmplat aşa. Sper să înscriu anul viitor cât mai mult goluri şi, poate, de ce nu, o să iau acest titlu în sezonul următor”, a declarat Lemnaru.


Vrea afară

Evoluțiile foarte bune în tricoul Universității nu au fost trecute cu vederea de către formațiile de top din România. De serviciile atacantului s-a interesat și Steaua. Jucătorul de 30 de ani și-ar dori însă un transfer în străinătate. În cazul în care nu va primi o ofertă concretă, va rămâne la Cluj. „Au fost foarte multe speculaţii legate de viitorul meu. Pe mine nu m-a sunat nimeni din partea clubului Steaua. O experienţă în străinătate ar fi în folosul meu, dar, rămâne de văzut dacă vor exista oferte concrete”, a susținut Lemnaru la Digi Sport.

Victoria cu CFR, cel mai frumos moment

Indiferent la ce echipă va evolua, Lemnaru va rămâne mereu în inima fanilor universitari. Fostul jucător al Pandurilor a contribuit la prima victorie a „alb-negrilor” după 42 de ani în fața rivalei CFR. „Șepcile roșii” s-au impus cu 2-1, prin golurile marcate de lemnaru și Ciupe. Pentru feroviari a înscris Ogbu. „Meciul pe care l-am jucat la CFR Cluj a fost foarte important, pentru că veneam după acea înfrângere cu Dinamo, de pe teren propriu. Rămăsesem cu 21 de puncte şi, cu succesul din Gruia, am făcut 24 şi am reuşit să ne apropiem de celelalte echipe. Cred că atunci a fost un moment foarte important pentru noi”, a mărturisit Lemnaru.


Veselovsky, tentat să rămână

În situația lui Valentin Lemnaru se află și Robert Veselovsky. Aflat la final de contract, portarul slovac negociază prelungirea angajamentului cu trupa clujeană. „Robert este ca şi jucătorul Universităţii, ne-am înţeles pentru un angajament pe încă doi ani, urmează doar să mai fie semnat contractul” a declarat Cătălin Liţă, impresarul goalkeeper-ului, pentru site-ul numaiu.ro. O eventuală plecare a slovacului ar fi regretată de toți fanii. Veselovsky a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei pregătite de Mihai Teja. Goalkeeper-ul de 29 a avut numeroase intervenții salvatoare, fiind declarat de multe ori omul meciului. Veselovsky a fost decisiv și în partida contra celor de la FC Brașov, una vitală în lupta pentru menținerea în Liga I. Portarul a păstrat tabela intactă deși „stegarii” și-au creat numeroase ocazii de a înscrie.

Veselovsky, Sauvadet, Boutadjine, Max Nicu, Gercaliu, Braga, Abrudan, Szilagyi, Rada, Ciupe, Ene, Ninu și Martac sunt jucătorii care își încheie angajamentele pe 30 iunie cu „U” Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter