Sport

Dueluri încinse la Cupa Liceelor! Opt echipe au rămas în cursă pentru marele trofeu

Opt formații au rămas în cursa pentru marele trofeu al Cupei Liceelor la fotbal.

Astăzi a avut loc faza optimilor de finală, în cea de-a X-a ediţie a Cupei Liceelor la fotbal. Cele 16 echipe calificate din grupe au luptat până în ultimul minut pentru a obţine calificarea în sferturi, iar 8 dintre ele au părăsit victorioase terenurile Bazei Sportive Unirea.

Scorul optimilor a fost stabilit de Liceul cu Program Sportiv, campionii ultimelor două ediţii reuşind să câştige cu 15-0 partida disputată împotriva celor de la Ana Aslan.


La polul opus s-au aflat trei confruntări extrem de echilibrate. Liceul de Informatică, finalistă în urmă cu doi ani, s-a calificat în sferturi după ce a trecut cu 1-0 de Economic, iar Gheorghe Şincai a învins cu 2-1 pe Onisifor Ghibu. Liceenii de la Gheorghe Lazăr au trecut la mare luptă, scor 4-3, de cei de la Augustin Maior.

Programul sferturilor

Mâine, pe terenurile Bazei Sportive Unirea, se vor disputa confruntările din sferturile de finală. Tehnofrig va da piept cu LPS (meci A, ora 09.00), iar Aurel Vlaicu se va duela cu Gheorghe Șincai (meci B, ora 10.00) pentru a ajunge în semifinale. Alexandra Borza va da piept cu Energetic (meci C, ora 11.00), în timp ce Gheorghe Lazăr va întâlni Licel de Informatică (meci D, ora 12.00).


Rezultate Cupa Liceelor - optimi:

Edmond Nicolau – Tehnofrig 1-4
Seminarul Teologic – Aurel Vlaicu 1-6
Alexandru Borza – Colegiul Tehnic Napoca 4-1
Gheorghe Lazăr – Augustin Maior 4-3
Liceul de Informatică – Economic 1-0
Emanuel – Energetic 1-4
Gheorghe Şincai – Onisifor Ghibu 2-1
Ana Aslan – LPS 0-15

Etichete: fotbal cupa liceelor
Ultimele Stiri
abonare newsletter