Sport

“Studenţii” trag tare în cantonament „pentru binele echipei“

<p>Jucătorii Universtităţii Cluj pregătesc returul Ligii 1, în cantonamentul din Antalya. Elevii tehnicianului Ionuţ Badea trag tare la antrenamente, dorind să-şi îmbunătăţească condiţia fizică. Ieri dimineaţă „studenţii“ au efectuat o sesiune de pregătire intensă, epuizantă, însă utilă, după cum a declarat golgheterul echipei, Claudiu Niculescu.</p>

„Este o perioadă dificilă pentru orice fotbalist, însă cît se poate de utilă. La prima vedere, cînd ne gîndim că vom sta aici încă 23 de zile, pare cam mult, dar este foarte bine pentru ceea ce va urma. Beneficiem de condiţii extraordinare de pregătire, avem terenuri impecabile, pe care putem juca fotbal, ceea ce în România este exclus în momentul de faţă. Trebuie să muncim foarte mult, să ne gîndim la binele Universităţii Cluj“, a spus Claudiu Niculescu, după şedinţa de pregătire de ieri.

În această săptămînă, „studenţii“ vor efectua antrenamente, iar duminică vor juca primul meci amical din acest stagiu de pregătire, împotriva formaţiei Sibir Novosibirsk, care evoluează în liga secundă din Rusia. L.B.

Ultimele Stiri
abonare newsletter