Sport

EXCLUSIV „U" Cluj, decimată cu Brașovul! Max Nicu, suspect de întindere de ligamente încrucișate!

„U” Cluj nu poate conta pe cel puțin 5 jucători în deplasarea de la Brașov, în timp ce alți doi sunt incerți.

Misiune infernală pentru Universitatea Cluj. Echipa pregătită de Mihai Teja e decimată înaintea confruntării cu FC Brașov, vitală pentru salvarea de la retrogradare. În cazul unei victorii vineri seara, „șepcile roșii” își asigură matematic prezența în Liga I și în sezonul viitor.

Nicu, suspect de întindere de ligamente încrucișate!

Trupa „studențească” nu va putea miza pe trei jucători de bază: Octavian Abrudan, Ionuț Târnăcop și Max Nicu (foto). Primul a încasat al patrulea cartonaș galben în meciul câștigat cu Corona (2-0), iar al doilea mai are de ispășit o etapă de suspendare în urma cartonașului roșu primit cu Steaua. În ceea ce îl privește pe Nicu, acesta a ieșit accidentat de pe teren, în minutul 30 al confruntării cu codașa Ligii I, acuzând dureri mari la genunchiul drept. Neamțul a efectuat un RMN, însă previziunile sunt sumbre. Mijlocașul e suspect de întindere de ligamente încrucișate! Pe lista indisponibililor se mai află și Florent Sauvadet (întindere musculară) și Ronald Gercaliu (s-a accidentat la antrenamentul dinaintea partidei cu Corona).


Calcan stă și cu Pandurii

De asemenea, clujenii nu vor conta nici pe Andreas Calcan și nici pe Rareș Takacs. Cei doi au fost eliminați cu Corona, primul încasând direct cartonașul roșu pentru un fault dur asupra lui Miranda, în timp ce al doilea a fost trimis la cabine în prelungirile partidei după ce a văzut al doilea galben. Calcan va rata și ultimul meci, cel cu Pandurii Târgu Jiu. „Sunt dezamăgit că se acordă prea ușor cartonașul roșu. Poate că la Calcan a fost, dar la Takacs e prea ușor dat. Sunt supărat oricum pe Calcan. Avem un lot subțire și nu aveam nevoie de suspendați. Nu au fost greșeli intenționate, dar arbitrii nu au fost concentrați. Mai avem două partide decisive. Sperăm să scoatem maxim de puncte din aceste jocuri”, a transmis Mihai Teja. 

Revine „U”-nicul căpitan

În aceste condiții, Mihai Teja e obligat să încropească o echipă care să fie capabilă să aducă cele trei puncte în tabăra clujeană. Astfel, în primul „11” își vor face apariția Zsolt Szilagyi, preferatul fanilor, și Adrian Borza, în scădere mare de formă.


Echipa probabilă: Veselovsky - Ciupe, Szilagyi, Neag, Ninu - Bucșa, Lungu - Boutadjine, Cristocea, Borza - Lemnaru.

Ultimele Stiri
abonare newsletter