Sport

„U" Mobitelco, „on fire"! Formația clujeană a măturat pe jos cu Ploieștiul!

„U" BT Mobitelco a făcut instrucție cu CSU Asesoft Ploiești, în primul meci al semifinalei Ligii Naționale de baschet masculin, scor 99-89 (27-17, 18-29, 21-20, 33-23).

Senzațional! „U" BT Mobitelco s-a distrat cu CSU Ploiești în primul meci al semifinalei campionatului. Trupa pregătită de Dorin Pintea a înscris nu mai puțin de 21 de coșuri de la distanță, un record al Ligii Naționale! Cei mai buni oameni ai clujenilor au fost din nou căpitanul Mihai Silvășan și Darius Hargrove. Cei doi au reușit fiecare câte 29 de puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări!

Universitarii au început excelent partida și și-au adjudecat primul sfert la o diferență de 10 puncte. Ploieștenii au revenit însă înainte de pauză și au readus echilibrul pe tabelă. La cabine s-a intrat cu scorul de 46-45 pentru gazde. S-a mers cap la cap până în ultimul sfert, unde Silvășan și Hargrove au fost de neoprit la aruncările de trei puncte. Campionii au rămas fără replică, astfel că victoria nu avea cum să le scape din mână ardelenilor.


„Aventura în play-off continuă pentru noi. Cred că după meciul 5 de la Sibiu ne-am dat seama că avem jucători foarte buni de la linia de trei puncte, doar trebuie să arunce mingea în sus și aceasta intră în coș! Glumesc, desigur! Felicit echipa pentru dăruire! În această seară nu l-am putut folosi pe Kuburovic, care este accidentat, am jucat în rotație redusă, însă toți și-au făcut foarte bine treaba. Această victorie nu înseamnă nimic dacă nu mai obținem încă două! Trebuie să ne mobilizăm în continuare, să o ținem tot așa, să fim concentrați la fiecare meci până la final!", a declarat Dorin Pintea la finalul meciului.

Meciul doi se dispută mâine, de la ora 20.30, tot pe terenul Ploieștiului.


Marcatori:

CSU Ploiești: Mohammed 31p, Popovic 16p, Lee 11p, Tica 10p, Krapic 9p, Adamovic 7p și Guțoaia 5p

„U" BT Mobitelco: Silvășan 29p (6 p.d., 4 rec.), Hargrove 29p (6 p.d., 4 rec.), Medvedj 13p (3 p.d., 4 rec.), Lalovic 12p (1 p.d., 4 rec.), Baciu 8p (5 rec.), Cuic 6p (5 p.d., 7 rec.) și Sparks 2p (3 rec.).

Ultimele Stiri
abonare newsletter