Sport

Becali își pune speranțe în Victor Ponta: „Dacă iese președinte, în 3 zile ne grațiază pe mine și Popescu"

Gigi Becali a fost eliberat astăzi din închisoare pentru o zi. Latifundiarul din Pipera a profitat de decizia judecătorilor și a venit la București pentru a sta alături de familia sa, urmând ca marți dimineața să se prezinte din nou la penitenciarul Poarta Albă.

Becali s-a întâlnit și cu jucătorii Stelei, care și-au adjudecat al 25-lea titlu din istorie după ce au câștigat cu 1-0 pe terenul Universității Cluj. „O să mă văd cu Laurențiu (n.r. Reghecampf) și cu patru-cinci jucători pe care îi iubesc, cum sunt Pintilii, Gardoș, Chipciu și Tănase. Pe Tătărușanu nu-l mai iubesc, că el va pleca de la Steaua la vară", a declarat Becali.

Omul de afaceri a explicat și care va fi strategia Stelei pe viitor. „În vară vom aduce trei fotbaliști români de valoare la Steaua, sunt deja negocieri avansate. Oricum, la meciuri nu mai am emoții atât de mari ca înainte. Nu mă mai interesează decât partea financiară care vine din cupele europene”, a susținut finanțatorul roș-albaștrilor.


Permisia de 24 de ore i-a fost acordată lui Gigi Becali în urma deciziei luate de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul. Patronul Stelei mai are de ispăşit încă doi ani şi jumătate de închisoare. Becali execută însă pedeapsa în regim deschis.

„Trebuie să se obişnuiască lumea că nu sunt un câine, că nu pot să fiu arătat cum vrea şi când vrea cineva, sunt un om, nu sunt sălbatic, vorbesc cu oamenii. Nu mă arată nimeni când vrea, numai Dumnezeu poate să mă arate, nu este nimeni stăpân pe mine, eu sunt stăpânul meu şi numai un Hristos am, atât", a afirmat Becali.


Becali susține însă că va ieși mai repede din închisoare. Cum? „Am trimis scrisori la preşedinte. Le cer iertare tuturor celor pe care i-am jignit. Nu se va mai întâmpla vreodată aşa ceva. Nu mă mai interesează politica, m-am curăţit în închisoare. Nu voi mai jigni pe nimeni. Mă durea sufletul să le văd pe fete la închisoare, nu suportam să văd lacrimi pe obrazul fetelor mele. De aceea nu vor veni. Fac şi un apel către primul ministru: «Dă graţierea şi îţi va da Dumnezeu fără chinuri». Da, da, da. Nu sper însă într-o graţiere acum. Dar dacă iese Victor Ponta preşedinte, a treia zi vor fi eliberaţi Gigi Becali şi Gică Popescu", a transmis Becali.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter