Sport

La trântă cu zimbrii din Baia Mare

Universitatea Cluj primește vineri vizita liderului SuperLigii, CSM Știința Baia Mare.

Dispută infernală pentru rugbiștii de la „U” Cluj. „Studenții” vor juca mâine împotriva vicecampioanei Baia Mare, singura echipă neînvinsă din campionat în actuala stagiune.

„Un meci greu ca orice joc din SuperLigă. Valoarea campionatului a crescut, nu mai există partide ușoare, toate meicurile sunt echilibrate și toate echipele au șanse să prindă un loc în play-off. Pe teren propriu am demonstrat că suntem o echipă puternică, mai sunt unele lucruri de pus la punct în ceea ce privește aplicarea strategiei tactice, mai facem și greșeli, dar per ansamblu echipa a arătat că își dorește să obțină rezultate.  Chiar dacă în deplasare am pierdut toate partidele, am jucat fără teamă indiferent de adversar, ne-am dorit să înscriem eseuri și am făcut-o în fiecare joc. O să abordăm cu multă încredere și meciul cu Baia Mare”, a subliniat Lorin Cantor, managerul Universității.


„Îi respectăm, dar nu ne temem de ei”

Deși s-au impus în fața băimărenilor într-un meci amical, clujenii sunt conștienți că „zimbrii” vor arăta o altă față în confruntarea de astăzi, de pe Cluj Arena, de la ora 17.00. „Victoria din amical trebuie să o uităm chiar dacă noi am făcut un meci foarte bun atunci, de data asta ne întâlnim într-un joc oficial și cu siguranță abordările vor fi diferite. Nu ne temem de Baia Mare, îi respectăm, sunt o echipă valoroasă și cu multă experiență, dar la finalul partidei ne dorim cel puțin un punct”, a precizat Cantor.

„Știm că o să fie o partidă dificilă, dar am demonstrat de la meci la meci că suntem în creștere de formă. Chiar dacă am pierdut am abordat fiecare joc cu mult curaj, la fel o s-o facem și cu Baia Mare. Au o echipă puternică, cu mulți jucători de valoare, dar dacă ne vom apăra foarte bine sunt convins că la final vom scoate un rezultat bun”, a adăugat Claudiu Curcă, flanker-ul trupei de pe malul Someșului.


În disputa cu maramureșenii, Universitatea va putea conta și pe serviciile lui Dimofte, R. Ailenei și Ionescu, absenți în meciul cu Timișoara din cauza unor accidentări. Singura absență e Nicu Ignea, care resimte dureri la umăr.  

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter