Sport

"U" Cluj a primit licenţa pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I

Clubul Universitatea Cluj a anunţat, pe site-ul său oficial, că a primit licenţa pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I, potrivit adresei primite de la Federaţia Română de Fotbal.

Universitatea Cluj a primit drept de participare şi în sezonul viitor al Ligii I din partea comisiei de licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal, după ce a îndeplinit toate condiţiile prevăzute în manualul de specialitate.

"Este un pas foarte important pe care l-am făcut odată cu primirea licenţei din partea comisiei Federaţiei Române de Fotbal. Toate eforturile noastre se concentrează pe îndeplinirea obiectivului pe plan sportiv. Mai avem cinci partide importante, avem mare nevoie de sprijinul suporterilor noştri şi sunt convins că la final vom sărbători realizările acestui sezon", a declarat Vlad Munteanu, administratorul special al clubului.


După 29 de etape din ediţia actuală a Ligii I, Universitatea Cluj ocupă locul 10, cu 36 de puncte, cinci puncte peste Oţelul Galaţi, ocupata poziţiei a 15-a, primul loc retrogradabil.

Ultimele Stiri
abonare newsletter