Sport

Victorie pentru U Cluj în meciul cu Poli Timişoara

U Cluj a învins cu 2-1 pe ACS Poli, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I, şi a făcut un pas mare spre salvarea de la retrogradare

Golurile învingătorilor au fost marcate de Lungu '52 şi Nicu '83, în timp ce pentru gazde a înscris Popovici, în minutul 2.

1-0: Szekely l-a lansat în adâncime pe Popovici, acesta a pătruns în careu şi a înscris cu un şut la colţul lung de la 8 metri.


1-1: Max Nicu a întors cu capul un balon centrat din partea stângă şi Lungu a înscris cu un şut la colţul scurt de la 10 metri.

1-2: Max Nicu a înscris primul său gol în Liga I cu un şut din vole de la 14 metri.


ACS Poli Timişoara: Nuno Claro - Belu, Mera, Şeroni (Scutaru '36), Morariju - Poparadu (Kneeshaw '77), Ov. Petre - Popovici, Trandu, Fl. Nanu (Gorobsov '66) - Szekely. Antrenor: Dan Alexa.

Universitatea Cluj: V. Niculescu - Ciupe, Abrudan, Ninu, Tîrnăcop - Cristocea (Menezes '86), Lungu - Sauvadet (Martac '62), Kovacs (Machado '67), Nicu - Lemnaru. Antrenor: Mihai Teja.


Cartonaşe galbene: Fl. Nanu '28, Szekely '56 / Lungu '20, Abrudan '56, Kovacs '63, Tîrnăcop '90+1, Ciupe '90+3.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Adrian Ghinguleac, Vasile Marinescu (asistenţi) - Florin Mazilu, Denis Haidiner (asistenţi suplimentari) - Iulian Radu (rezervă).


Observatori: Zoltan Szekely, Aurel Beldeanu.

În minutul 90, mijlocaţul Ovidiu Petre a suferit o accidentare la umăr şi ACS Poli Timişoara a evoluat în inferioritate numerică, deoarece antrenorul Dan Alexa efectuase toate înlocuirile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter