Sport

„U" Cluj, la un nou eșec în SuperLigă

Universitatea Cluj a înregistrat al treilea eșec consecutiv în SuperLigă, după ce a cedat pe terenul celor de la CSM Olimpia București, scor 12 – 29 (7-14).

„Studenții” rămân fără victorie în noul seozn al SuperLigii și după deplasarea de la București. Rugbiștii universitari au cedat la 17 puncte diferență pe terenul CSM-ului, echipă care s-a întărit masiv în pauza de intersezon.

S-au ținut scai de adversari

Gazdele și-au ușurat misiunea încă din startul partidei. Surugiu a culcat balonul în terenul de țintă advers, iar Filip a fructificat transformarea. 7-0 numai după 2 minute! Clujenii nu s-au speriat de începutul în forță al bucureștenilor și au restabilit egalitatea doar după câteva minute. Răzvan Ailenei a reușit un eseu, transformat de Ionuț Dimofte. Echilibrul dintre cele două combatante s-a menținut până spre finalul primei reprize. În minutul 36, Stătulescu a perforat apărarea adversă și i-a readus din nou pe gazde în avantaj. Filip a transformat eseul, stabilind scorul pauzei: 14-7.


Repriză modestă

Startul părții secunde a aparținut tot elevilor lui Paul Healy, după ce Filip a transformat o lovitură de pedeapsă. „Alb-negrii” nu s-au culcat însă pe o ureche și au reușit să reducă din handicap prin Mazăre, care și-a trecut primul eseu al jocului, nefructificat însă de Nicu Ignea. Ultimul a ratat și o lovitură de penalitate zece minute mai târziu, spre exasperarea antrenorilor Bogdan Cantor și Ioan Teodorescu. Gazdele au profitat de erorile oaspeților și au mai bifat o încercare, prin Filip, pe care tot el a transformat-o. Cel care a avut însă ultimul cuvânt de spus a fost Stătulescu, care și-a trecut în cont un nou eseu, prin care a asigurat echipei sale și bonusul ofensiv.

În runda următoare, Universitatea Cluj va sta din cauza numărului impar de formații participante în SuperLiga CEC Bank.

Ultimele Stiri
abonare newsletter