Sport

Vlad Munteanu îl pune la zid pe Ioan Niculae: „La Cluj l-a făcut praf pe Isăilă, iar după meciul cu Brașov era fericit!”

Administratorul special al „șepcilor” a comentat reacția omului de afaceri după înfrângerea Astrei pe terenul Brașovului (1-2). Cunoscut pentru temperamentul său vulcanic, Ioan Niculae a surprins însă la finalul partidei de sub Tâmpa. Acesta a afirmat că victoria a fost mult mai importantă pentru gazde decât pentru echipa pe care o patronează, aflată încă în cărțile pentru primul loc.

FC Brașov avea nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne în lupta pentru salvarea de la retrogradare. În urma victoriei cu Astra, brașovenii s-au apropiat la doar un punct de „U" Cluj (locul 15) și de 2 de Săgeata Năvodari și Oțelul, care se clasează pe pozițiile 14, respectiv 13.

„Nu mi se pare normal... Să vedeți fața supărată a domnului Niculae când a ieșit de la Cluj Arena după ce i-am învins cu 1-0 și cât de fericit era după meciul de la Brașov (pierdut cu 1-2, n.red.). Este o lipsă de respect față de fenomenul fotbal. Nu e vorba de noi sau de alții, suntem toți în același fenomen, iar acest joc și-a pierdut din credibilitate, din frumusețe. În interviul de la Cluj a plecat mai devreme și l-a făcut praf pe Isăilă și acum vine să spună că e fericit”, a declarat Vlad Munteanu pentru Dolce Sport.


„Nu vreau să insinuez că au luat bani”

Munteanu nu l-a iertat nici pe Cătălin Popa, cel care i-a privat pe „studenți” de un egal pe terenul Săgeții, acordând eronat un penalty gazdelor, pe finalul meciului.

„Înțeleg frustrările jucătorilor, pentru că este al patrulea meci în acest campionat în care primim o lovitură de pedeapsă împotriva noastră. Nu mă gândesc și nu insinuez că acești arbitri au venit cu tema de a o scoate pe Săgeata victorioasă, nu vreau să insinuez că au luat bani. Soluția de a avea arbitraje bune pe viitor nu este de a pune presiune meci de meci, înainte de fiecare joc să vezi cine te arbitrează. Îmi doresc să rămânem în prima ligă, iar aceste decizii cântăresc la final. Ce mă intrigă pe mine este că domnul Colțescu, aflat de partea cealaltă a terenului, aflându-se în poziție de arbitru adițional, a confirmat că este penalty. Cred că este un mod de a-ți proteja colegul de critici”, a răbufnit oficialul „șepcilor roșii”.

abonare newsletter