Sport

Cod roșu la „U" Jolidon! Handbalistele refuză să se antreneze din cauza restanțelor salariale!

Situație tensionată la „U” Jolidon. Neplătite din toamna anului trecut, jucătoarele amenință că vor intra în grevă dacă lucrurile nu se vor schimba în următoarea perioadă. Handbalistele refuză să se antreneze și să participe la turneele de pregătire până nu își vor vedea o parte din salariile restante.

Clujencele sunt neplătite din noiembrie anul trecut, iar majoritatea jucătoarelor și-au depus deja memorii la Federație pentru a deveni libere de contract.

Mai mult, clubul a primit interdicție la transferuri până nu își rezolvă problemele financiare. „U” are datorii și la mai multe foste jucătoare, printre care Nicoleta Dincă și Mihaela Tivadar, care au plecat de la Cluj tocmai din cauza situației financiare precare.


Handbalistele au fost convocate azi la o ședință de către Ovidiu Vasu, directorul CSU, care a încercat să le pună la curent cu situația financiară a clubului și să le împiedice să-și continue greva.

„Am dorit să avem o discuție, le-am invitat la club ca să lămurim această problemă. Cel mai mult le afectează datoriile salariale, dar asta nu e o problemă care nu poate fi rezolvată. Sper ca sponsorii să se achite de sarcini, eu unul sunt foarte optimist.  Nu am discutat cu doamna Stanciu (direct adjunct al Jolidon, n.red.), dar sunt convins că se vor rezolva aceste probleme. A fost o discuție amicală, una apropiată. Nu se pune problema ca ele să lipsească de la antrenamente sau de la jocurile de pregătire. Ele sunt sportive și au nevoie de pregătire. Nu le ajută cu nimic dacă nu fac antrenamente”, a precizat Vasu.


Conducerea „U" Jolidon a refuzat să facă declarații privind situația echipei. Mai mult, jucătoarele au primit interdicția de a comunica cu mass-media!

abonare newsletter