Sport

Ciupe, de la exilat la erou

Exclus din lotul Universității Cluj în mandatul lui Ionel Ganea, Raul Ciupe a revenit mai puternic sub comanda lui Mihai Teja.

"În momentul în care m-am întors la Universitatea Cluj, după exil, au fost două obiective pe care mi le-am propus: unul, să ajut să putem să reușim să batem pe CFR și cel de-al doilea obiectiv, să salvăm echipa de la retrogradare", a declarat fotbalistul, potrivit Digi24.ro.

Golul marcat împotriva CFR-ului e cea mai importantă reușită a carierei pentru fundașul clujean, care a mai pus umărul la salvarea de la retrogradare a Universităţii şi în sezonul trecut. Așteaptă acum vremuri mai bune, cu obiective mai îndrăzneţe.


"Este o amintire foarte plăcută pentru mine. Dar am lăsat-o în urmă, pentru că vreau să ne îndeplinim obiectivul, să ne mai salvăm încă o dată echipa și probabil, de la vară, să putem să avem obiective mai îndrăznețe", a mai spus Raul Ciupe.

Deocamdată, Universitatea își continuă lupta pentru evitarea retrogradării de pe poziția a 14-a a clasamentului. Următoarea partidă e în deplasare luni, cu Săgeata Năvodari.

Ultimele Stiri
abonare newsletter