Sport

Chițu și Căprioriu, pe podium la Grand Prix-ul din Turcia

Reprezentantele României, Andreea Chițu și Corina Căprioriu, au cucerit două medalii de bronz la Grand Prix-ul de judo de la Samsun (Turcia), ultimul înaintea Campionatelor Europene de la Montpellier, de luna viitoare.

La categoria 52 kilograme, în meciul pentru locul 3, Andreea Chițu a dominat întâlnirea cu Annabelle Euranie din Franța încă din primele secunde. Andreea a reușit pentru început un atac de 7 puncte, iar mai apoi a finalizat un procedeu cu care a pus capăt meciului înainte de limită.

Locul 5 mondial, Andreea Chițu și-a mai adăugat 120 de puncte în clasament, dar obiectivul principat de anul acesta rămâne clasarea pe podium în întrecerea continentală și cea mondială.


Medalia de aur la 52 de kilograme a fost obținută de Majlinda Kelmendi din Kosovo, campioana mondială obținând victoria înainte de limită în fața italiencei Odette Giufrida .

Corina Căprioriu a avut nevoie de doar 18 secunde pentru a câștiga medalia de bronz în întâlnirea cu Emillie Amaron din Franța. Locul 7 mondial la categoria 57 de kilograme. Corina este și ea mulțumită de această medalie.


La 57 de kilograme, aurul a fost cucerit de Letitia Blot din Franța care a trecut prin ippon de numărul 2 mondial germanca Miryam Roper.

Ultimele Stiri
abonare newsletter