Sport

Ganea ar putea ajunge în închisoare!

Ionel Ganea a fost reclamat la Poliție și riscă să facă închisoare de la trei luni la un an!

Reclamantul e nimeni altul decât Ilie Mălureanu, responsabil pentru relaţia cu FRF al „U” Cluj, cel care susține că fostul internațional l-a agresat verbal la ședința tehnică premergătoare Derby-ului Clujului. „Dacă reclamația se va dovedi reală, dosarul va fi trimis în instanță”, a susținut Simona Vârci, subinspector în cadrul Poliției Cluj.

„Mălureanu e un fost interlop"

Ganea se apără însă. „Acest domn Mălureanu este un fost interlop, care nu a lucrat niciodată pe nicăieri. Ce scrie în reclamaţia de la Poliţie, dacă există aşa ceva, că pe mine nu m-a anunţat nimeni, este o mare minciună. Nu l-am ameninţat, nu l-am înjurat, ci doar l-am făcut mincinos. Dânşii lucrează aşa deoarece sunt în litigiu cu mine şi am câştigat procesul. Am martori că eu am fost la stadion la CFR doar pentru a lua nişte bilete de la domnul preşedinte Iuliu Mureşan. Iar asta se vede şi pe camerele de la stadion. Domnul Mălureanu mă punea să-i fac rost de facturi pe nişte mingi pe care le aducea la club cine ştie de unde, iar acum spune că l-am ameninţat”, a răbufnit fostul antrenor al Universității, conform DigiSport.


Conform Noului Cod Penal, Ionel Ganea ar putea ajunge chiar după gratii dacă va fi găsit vinovat! În cel mai bun caz, fostul internațional se va alege doar cu o amendă.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter