Sport

Calcan e pus pe fapte mari: „Vreau să înscriu primul meu gol pentru Universitatea”

Andreas Calcan (foto primul din dreapta) nu a reușit niciun gol în tricoul alb-negru în acest sezon. Mijlocașul speră să spargă gheața în disputa cu Gaz Metan Mediaș, de luni seara.

Fotbalistul oltean a bifat 14 meciuri pentru Universitatea în actuala ediție de campionat. Calcan a avut o prestație foarte bună și la Derby-ul Clujului, adjudecat de „șepci”, scor 2-1. „Ne-a trecut euforia. Cel mai important lucru este să avem continuitate şi să rămânem cu picioarele pe pământ. Trebuie să legăm 2-3 victorii ca să nu avem emoţii până în ultima etapă. Ştiu că vom fi nevoiţi să jucăm în deplasare următorul joc. După cum aţi văzut ne-am simţit ca acasă şi la meciul cu CFR, când ai noştri au dominat fondul sonor. Ne pare rău că nu vom juca acasă, dar toată lumea știe că avem suporteri fanatici”

Calcan speră să facă parte din planurile lui Mihai Teja și în viitor. Jucătorul de 19 ani și-ar dori să înscrie și primul său gol în tricoul „studenților”, pe care dorește să-l dedice fanilor. „Am încredere în mine. Îmi doresc să am continuitate, să dau un gol, să joc cu sufletul pentru echipă. Mai important e însă ca echipa să se salveze de la retrogradare”, a susținut mijlocașul, care a prefaȚat și duelul cu Gaz Metan Mediaș, de luni seara: „Trebuie să câștigăm neapărat cu Mediașul. Pentru asta trebuie să jucăm cu sufletul la fel cum am făcut-o și cu CFR”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter