Sport

Fanii „șepcilor" sunt în stare de șoc! Meciul „U" Cluj - Gaz Metan nu se va disputa pe Cluj Arena!

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat dur Universitatea Cluj ca urmare a evenimentelor de la partida din etapa precedentă, cu CFR.

„În baza articolului 82, care prevede că „clubul vizitator răspunde pentru comportarea neregulamentară a propriilor grupuri de suporteri (...) Suporterii care ocupă în stadion sectorul destinat oaspeţilor sunt consideraţi a fi suporterii echipei oaspete, cu excepţia cazului în care se probează contrariul”, raportat la articolul 83 (pătrunderea spectatorilor în teren, aruncarea cu obiectele prevăzute la art. 82, alin. 3, lit. a), spre alți spectatori sau spre/înterenul de joc), clubul nostru a fost sancţionat cu interzicerea organizării unui meci pe propriul stadion şi amendat cu 20.000 de lei", se arată pe site-ul oficial al Universității Cluj.

Pandurii sau Bistrița?

În aceste condiţii, partida de luni, de la ora 18:30, contra celor de la Gaz Metan Mediaş, nu se va desfăşura pe Cluj Arena. Cel mai probabil, Universitatea va juca pe stadionul celor de la Pandurii Târgu Jiu, echipă cu care se află în relații foarte bune. Gorjenii au evoluat în Europa League pe Cluj Arena. O altă variantă e stadionul Gloriei Bistrița.

Ultimele Stiri
abonare newsletter