Sport

Pagube uriașe provocate clubului CFR de către fanii Universității!

Fanii Universității Cluj au provocat distrugeri în valoare de 60.000 de lei (aproximativ 13.500 de euro) la stadionul rivalei CFR.

Aceștia au spart oglinzile, chiuvetele şi vasele de toaletă și au vandalizat zeci de scaune. „Avem 120 de scaune vandalizate. Un astfel de scaun costă 17 euro. În plus, toaletele de la tribuna a doua au fost distruse complet, au spart uşile, oglinzile, obiectele sanitare. Totul este vandalizat. Într-una dintre toalete au dat foc la obiectele din plastic şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor”, a declarat Iuliu Mureşan, conform evz.ro.

Fanii care s-au „distrat" pe stadionul din Gruia nu au fost încă identificaţi de către Jandarmerie. „Am făcut o plângere la Poliţia Cluj pentru identificarea autorilor. Acum jandarmii lucrează la acest lucru. Persoanele care au devastat uşile de intrare la toalete pot fi identificate pentru că sunt camere de luat vederi”, a subliniat președintele Mureşan.


Derby-ul Clujului s-a încheiat cu victoria Universității, scor 2-1. Golurile „studenților" au fost înscrise de Valentin Lemnaru și Raul Ciupe. Reușita feroviarilor a revenit în dreptul lui Ogbu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter