Sport

Cadu anunță dezastrul la CFR: „Sper să nu retrogradăm”

Jale mare în tabăra CFR-ului. Formația din Gruia nu a înregistrat nicio victorie în 2014 și a ajuns pe locul 10 în clasament, la 7 puncte distanță de ultimul loc retrogradabil!

Eșecul cu Universitatea (1-2)  l-a scos din minți pe Ricardo Cadu. Căpitanul și-a asumat vina pentru înfrângerea în fața „studenților” și i-a criticat dur pe colegii săi la finalul partidei.

„Ne-au bătut, au fost mai buni ca noi, asta e, au meritat. Am crezut că putem mai mult, dar asta e situaţia, atât am putut. Acum avem obiectiv să facem 6-7 puncte, măcar să rămânem în prima ligă! N-am crezut că putem să ajungem unde am ajuns. E ruşinos pentru noi. Ar trebui să plece toată echipa, ne trebuie jucători noi. Să rămână cine mai are contract, desigur cei care vor considera şefii echipei că merită să rămână. Pot să plec inclusiv eu, de ce nu?”, a declarat Cadu la Digi Sport.


Fundașul susține că Universitatea a marcat din ofsaid golul decisiv. „A greşit domnul arbitru la golul 2, a fost ofsaid. Am văzut la reluare, la televizor”, a mai adăugat Cadu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter