Sport

Miriuță, fără victorie pe banca CFR-ului. Șefii din Gruia negociază cu Bergodi

Vasile Miriuță s-a arătat extrem de supărat de eșecul suferit în fața Universității. Tehnicianul a susținut că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil, însă a admis că trupa din Gruia trebuie să facă schimbări majore pentru a redeveni o forță de temut în Liga I.

"Egalul ar fi fost mai echitabil. Repriza secundă a fost mai bună pentru noi. Am luat al doilea gol dintr-o greşeală copilarească. Asta e! Nu mă interesează câţi suporteri au fost, ci meciul. Jucătorii şi echipa trec printr-o situaţie grea. Majoritatea dintre ei sunt cu gândul în altă parte. Mergem mai departe. Sunt şapte jucători cărora le expiră contractul la vară, nu este uşor să îi motivez, plus problemele cu banii. Nu e uşor, dar asta nu e o scuză pentru înfrângerea de azi. Nu am ce să le reproşez totuşi jucătorilor", a mărturisit antrenorul CFR-ului la Digi Sport.

"Cu cât schimbăm mai repede echipa, cu atât mai bine"

"Victoria lui «U» Cluj trebuia să vină odată. Dacă nu venea acum, ar fi venit la anul. Păcat că am pierdut, un egal era echitabil. Mă daţi afară după primul meci, cu Vaslui. Eu vreau să fac performanţă, dar dacă se va dori reconstrucţia de la vară. Trebuie să vină o nouă generaţie, cât mai repede, cu atât mai bine", a subliniat Miriuţă, care ar putea fi înlocuit pe bancă de Cristiano Bergodi. Italianul a fost prezent la meciul din această seară și va negocia cu șefii din Gruia termenii unei colaborări.

Ultimele Stiri
abonare newsletter