Sport

26 suporteri au interzis pe stadion la meciul CFR Cluj - U Cluj. Sute de jandarmi asigură ordinea publică

Meciul de luni seara dintre CFR Cluj şi U Cluj este considerat unul cu grad de risc ridicat, jandarmii fiind prezenţi atât în apropierea stadionului, cât şi pe stadion. De la ora 19.00, circulaţia va fi interzisă în zonă.

Peste 250 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele CFR  Cluj-Napoca şi Universitatea Cluj care se va desfăşura luni seara de la ora 21.00.

Partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc ridicat, iar jandarmii vor fi prezenţi atât în zona imediată şi apropiată a Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, cât şi pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor.
În plus, 192 de agenţi ai firmei de pază vor fi angrenaţi pentru executarea acestor atribuţii.


Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Cluj, 7 suporteri ai echipei CFR Cluj şi 19 suporteri ai echipei Universitatea Cluj au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În  cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.

În ziua meciului, începând cu ora 19.00 se va restricţiona traficul auto şi pietonal în zona stadionului. Accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 19.00.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter