Sport

În arenă cu „tigrii” din Mureș

„U” BT Mobitelco primește sâmbătă, de la ora 19.00, vizita celor de la BC Mureș Târgu Mureș.

Formația clujeană se află pe locul 6 în clasamentul Ligii Naționale de baschet masculin, la 2 puncte în spatele adversarei din Mureș.

„U„ BT Mobitelco are parte de un nou derby. Trupa antrenată de Bobo Pintea va da piept sâmbătă cu vicecampioana României, BC Mureș Târgu Mureș. Cu o victorie, clujenii ar putea urca în clasament peste adversarii lor direcți, care ocupă locul patru. „E un meci foarte important, unul decisiv pentru clasarea noastră între primele patru echipe la finalul sezonului regulat. Mureșul e principala noastră contracandiată la locul patru”, atenționează Mihai Silvășan.


Perdanți în derby-ul cu Asesoft

Clujenii au însă moralul zdruncinat după ce în runda trecută au suferit primul eșec pe teren propriu, în fața Ploieștiului. Universitarii au avut o evoluție modestă în fața campioanei, mai ales la aruncările de la distanță. „Mi-aș dori să ne luptăm ca și în meciul cu Asesoft, dar să o facem mult mai eficient. Cu Asesoft am avut o zi proastă la aruncările de la distanță, dar sunt convins că în jocul cu Mureșul vom arăta altfel”, promite căpitanul „studenților”, care speră ca echipa clujeană să beneficieze și de aportul fanilor. „Îi așteptăm să vină să ne susțină, pentru că avem nevoie de sprijinul lor”.

Încă patru finale

„U” BT Mobitelco mai are de disputat patru partide până la finalul sezonului regulat. Obiectivul „alb-negrilor” e clasarea între primele patru formații. „Atmosfera e una bună în sânul echipei noastre, ne pregătim și muncim ca să obținem victoria cu Mureșul. Mi-aș dori să nu pierdem niciun meci până la finalul campionatului și să ne clasăm între primele patru echipe. Dar trebuie să luăm meci cu meci și să muncim mult”, a subliniat Silvălșan pentru Monitorul de Cluj.


Învinși de Steaua

Nici cei de la Mureș nu traversează cea mai bună perioadă a lor. „Tigrii” au pierdut pe terenul Stelei, scor 67-74. Silvășan e însă precaut. „E o echipă foarte bună, experimentată, au jucători care duc greul în atac, precum Martinic, Jovanovic, doi baschetbaliști de valoare. De asemenea, Brown a făcut un joc foarte bun împotriva noastră în meciul tur. Trebuie să fim foarte atenți, să facem tot posibilul să le stopăm principalele arme”, a avertizat baschetbalistul clujean.

Biletele se pun sâmbătă în vânzare

Tichetele pentru confruntarea dintre „U” BT Mobitelco – BC Mureș Târgu Mureș vor fi puse în vânzare în ziua meciului. Biletele pot fi achiziționate de la casieria Sălii Sporturilor „Horia Demian”, în intervalul orar 15.00-20.00. 10 lei costă un tichet în partea de jos a sălii și 5 lei în partea de sus a sălii. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită.

Ultimele Stiri
abonare newsletter