Sport

FOTO Cadu, în rol de polițist: „E mult mai greu decât să joci fotbal"

Ricardo Cadu a fost elev pentru o zi al Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

Căpitanul CFR-ului a jucat astăzi rolul polițistului. Fundașul a îmbrăcat uniforma de elev al Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, integrându-se fără nicio problemă în rândul noilor săi colegi.

A făcut parte dintr-o echipă de patrulare, și, răspunzând unui apel al dispeceratului, a intervenit  în depozitul unei firme, împiedicând săvârșirea unui furt - toate acestea parte a unui scenariu regizat în cadrul simulatorului de trageri al școlii clujene de poliție. „A fost o experiență plăcută, una frumoasă. Mi-a plăcut foarte mult. Sunt condiții foarte bune aici, dar e mult mai greu decât să fii pe teren. Când ții o armă în mână, e mult mai periculos. Am mai tras cu arma, dar acum a fost altceva", a mărturisit lusitanul.


Pentru prestația sa deosebită la acest prim contact cu profesia de polițist, Cadu a primit o Diplomă de Excelență din partea directorului adjunct al școlii, comisar șef de poliție dr. Gabriel Rusu. „Merită această diplomă pentru modul cum s-a descurcat, dar și pentru că a acceptat invitația noastră", a precizat Rusu.

Cadu nu a pierdut nici ocazia de a antrena echipa de fotbal a școlii, formată din elevi de anul I și anul II, care au fost emoționați să îl vadă în mijlocul lor pe căpitanul CFR-ului. „Nu sunt interesat de meseria de antrenor, pentru că e una foarte grea", a menționat Cadu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter