Sport

EXCLUSIV Un șeic vine la CFR! Paszkany negociază cedarea pachetului majoritar de acțiuni către un multimilionar arab

Arpad Paszkany e dispus să renunțe la CFR. Conform unor surse din anturajul clubului feroviar, boss-ul din Gruia negociază cedarea pachetului majoritar de acțiuni către un șeic multimilionar pe care l-a cunoscut în Dubai. Astfel, „vișiniii" s-ar putea trezi cu un nou patron din vară!

Paszkany își petrece majoritatea vacanțelor în Dubai. Acolo l-a cunoscut și pe șeicul care e dispus să investească la CFR. Patronul trupei feroviare nu a putut fi contactat însă pentru a oferi detalii despre acest aspect.

Paszkany a declarat recent că nu va pleca la Ferencvaros așa cum s-a speculat inițial, însă a precizat că își va concentra atenția către piața imobiliară din Dubai, una profitabilă pentru orice om de afaceri. Acesta a scos la vânzare toate activele pe care le deține, cifrate în jurul sumei de 45 de milioane de euro. Banii îi va investi în Dubai, în imobiliare.


„Dubai este noua mea destinație de business, acolo văd potențial și deschidere. Acolo, investițiile în imobiliare sunt lichide, în maxim 30 de zile poți să îți vinzi proiectul, dacă vrei să investești în altceva”, a declarat Paszkany pentru  Ziar de Cluj.

„Trebuie să fii foarte nepregătit să susţii că m-ar interesa să iau o echipă din Ungaria, în conditiile în care campionatul maghiar este mult mai slab cotat ca şi cel românesc, banii din reclamă mai puţini, perspectivele mai slabe. Dacă vreau să bag bani, am în ce băga”, a precizat Paszkany pentru aceeași sursă.


 

abonare newsletter