Sport

„Studentele" joacă în fieful liderului

„U” Jolidon dă piept mâine cu HCM Baia Mare, principala favorită la câștigarea titlului în acest sezon.

Deplasare infernală pentru „U” Jolidon. Formația clujeană se va duela cu liderul Ligii Naționale, HCM Baia Mare. În tur, maramureșencele au câștigat cu 31-23.

Trupa pregătită de Horațiu Pașca se situează pe locul 5 în clasament cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, la doar două puncte distanță față de HC Zalău, care întâlnește vineri pe Corona Brașov. În ultima rundă, clujencele vor primi vizita celor de la CSM București, partidă programată în 16 martie. „Urmează două meciuri dificile cu HCM Baia Mare și CSM București. Sperăm ca fetele să presteze un handbal bun astfel încât la finalul sezonului regulat să terminăm cel puțin pe locul cinci”, a precizat Cosmin Slăjan, directorul sportiv al clubului „studențesc”.


Doar 2 zile de odihnă

Pentru „U” Jolidon confruntarea cu Baia Mare va fi cu atât mai grea cu cât alb-negrele au avut doar două zile de odihnă după jocul retur cu Fehervar, contând pentru sferturile Cupei EHF. Clujencele au cedat ambele manșe (21-28 în tur și 22-24 în retur) și au ratat astfel calificarea în semifinale în dauna formației maghiare.

Partida HCM Baia Mare - „U” Jolidon are loc mâine, de la ora 19.45, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter