Sport

Mureșan recunoaște: „Suferim din cauza situației financiare, dar trebuie să ne adaptăm”

Se anunță vremuri grele pentru CFR. Formația clujeană nu va mai beneficia de o infuzie masivă de capital, după ce Arpad Paszkany a decis să ascundă „punguța cu bani”.

Jucătorii nu și-au mai primit salariile de patru luni, situație care s-a reflectat și în rezultatele echipei. Feroviarii ocupă doar locul 7 în clasament, fiind mai aproape de retrogradare decât de un loc pe podium.

Mai mult, Paszkany a anunțat că e dispus să cedeze pachetul majoritar de acțiuni unui alt investitor, însă cumpărătorii întârzie să apară. Boss-ul din Gruia va vinde și baza de antrenament CUG unui om de afaceri din Cluj. Mai mult, Paszkany negociază în aceste zile și vânzarea celor două posturi de televiziune pe care le deține, Look TV și Transilvania Look.


Iuliu Mureșan recunoaște situația delicată în care se află trupa „vișinie”. Președintele ardelenilor speră însă ca lucrurile să se redreseze în timp. „Nu ştiu dacă s-a vândut baza CUG. Discuţii au existat, să vedem, încă nu era sută la sută rezolvată problema. Avem multe variante legate de terenul de antrenament, nu va fi o problemă asta, nu trebuie să ne facem griji. Din păcate, situaţia financiară nu mai este cum a fost şi suferim din această cauză. Trebuie să ne adaptăm cu toţii, inclusiv eu şi toată lumea. Trebuie să ne descurcăm cu bani mult mai puţini decât am avut până acum. Eu cred că avem capacitatea să redresăm situaţia la echipă. Financiar trebuie să găsim surse de venituri pentru club”, a dezvăluit Mureșan la Digi 24 Cluj.

8 trofee a cucerit CFR în ultimii 6 ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter