Sport

Teja, despre meciul cu Chiajna: "O victorie ar fi apa și aerul de care avem mare nevoie"

Câștigători cu Astra, elevii lui Mihai Teja și-au propus să obțină cele trei puncte și pe terenul Chiajnei.

Succesul în fața Astrei, una dintre candidatele la titlu, le-a dat aripi jucătorilor Universității Cluj. „Șepcile roșii” le-au pus gând rău și Concordiei Chiajna, echipă care a obținut doar o remiză, runda trecută, pe terenul ultimei clasate, scor 2-2.

Cu o victorie, clujenii ar ieși din zona fierbinte a clasamentului, egalând la puncte pe Săgeata Năvodari, ocupanta locului 13. „O victorie ar fi extraordinară pentru noi. Ar fi apa, aerul de care avem nevoie. Trebuie să jucăm cu toată forța, să dăm maximum pe teren, să arătăm dorința de a câștiga. Ne-am luat toate măsurile de precauție, sper să facem un joc bun și să câștigăm”, a declarat Mihai Teja pentru Monitorul de Cluj.


„Ei sunt favoriți”

Deși Chiajna nu traversează cea mai bună perioadă a sa, tehnicianul Universității susține că ilfovenii plec cu prima șansă în confruntarea de sâmbătă. „Va fi un meci foarte greu, unul important pentru noi, pentru că întâlnim o echipă bună. Au făcut jocuri foarte bune în tur, au strâns multe puncte deși nimeni nu le dădea nicio șansă. I-am urmărit și cu Corona Brașov, au avut o evoluție foarte bună. Cred că în meciul de sâmbătă, ei pleacă favoriți”, a subliniat Teja, care așteaptă sacrificiu și determinare din partea elevilor săi.

„Trebuie să fim foarte atenți, pentru că jucăm în deplasare și trebuie să adunăm cât mai multe puncte pentru a ne salva. Nu mi-e teamă că jucătorii ar putea fi euforici după victoria cu Astra. Am încredere în băieți, le-am și zis să fie foarte concentrați, să uite succesul cu Astra și să trateze meciul cât se poate de serios”, a precizat fostul secund al Stelei.


Nicu, iertat

Absent cu Astra, Max Nicu are șanse mari să joace ca titular în duelul cu Chiajna. „Am încredere în continuare în Max Nicu, ne poate ajuta, la fel ca și ceilalți jucători. Mă bazez pe toți”, a mărturisit Teja.

Partida Concordia Chiajna – „U” Cluj are loc sâmbătă, de la ora 16.00.

abonare newsletter