Sport

Dragomir: „Decizia Curții de Apel a surprins pe toată lumea și a întristat mulți oameni de fotbal"

Dumitru Dragomir a comentat decizia Curții de Apel de a-i condamna la ani grei de închisoare pe cei opt inculpați în Dosarul Transferurilor.

„Decizia Curţii de Apel din Dosarul Transferurilor a surprins pe toată lumea şi a întristat mulţi oameni de fotbal. Printre cei mâhniţi de condamnările cu executare primite de toţi cei acuzaţi în acest dosar mă aflu şi eu. Am colaborat profesional cu marea majoritate a celor care vor merge după gratii şi pot să vă spun cu cea mai sinceră convingere că ei au făcut mai mult bine fotbalului, decât rău.

Cu Jean Pădureanu mă ştiu de o viaţă şi ceea ce a clădit la Bistriţa, cu unele erori pe care şi el le-a recunoscut, nu va mai putea face altcineva. Copos a făcut din Rapid o echipă europeană, cu mari investiţii personale. Cristi Borcea şi MM Stoica au făcut performanţă la Dinamo, respesctiv Galaţi, Steaua şi Urziceni. Uitaţi-vă ce au ajuns Dinamo şi Urziceniul fără ei, deci au fost oameni competenţi. Şi Gigi Neţoiu a făcut treabă pe unde a fost. E păcat că un mare sportiv,  Gică Popescu, are parte de un asemenea verdict. Chiar dacă au mai fost disensiuni între noi doi, regret condamnarea lui cu executare.


Îmi pare rău şi de fraţii Becali, care au adus în ţară bani din care cluburile au trăit ani buni. Le urez sănătate şi forţa de a trece peste această decizie şocantă, şi sper ca apelul lor să se soluţioneze favorabil”, a scris fostul șef al LPF pe blogul său.

Ultimele Stiri
abonare newsletter