Sport

Echipamente noi pentru "tricolori"

Mai mulţi jucători ai primei reprezentative a României au prezentat astăzi noul echipament de joc produs de Adidas, ce va fi folosit în campania de calificare la Campionatul European din 2016.

Sursa foto: digisport.ro Sursa foto: digisport.ro

La eveniment au participat jucătorii Ciprian Tătăruşanu, Steliano Filip, Raul Rusescu, Alexandru Chipciu, Ciprian Marica, Alexandru Măţel, Laurenţiu Rus, Dragoş Grigore, Florin Gardoş și Gabriel Torje.

„Tricolorii"  vor evolua în noul echipament în meciul amical cu Argentina, ce se va disputa, miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.


Echipamentul de bază este de culoare galbenă, având pe mânecile tricoului dungile Adidas de culoare roşie, dar şi o dungă oblică albastră pe fiecare mânecă. De asemenea, gulerul este de culoare roşie în partea din faţă şi albastră pe spate, unde scrie "România". De asemenea, pe spatele tricourilor, deasupra numelor jucătorilor, se află o dungă orizontală de culoare albastră.

Cel de-al doilea rând de echipament va fi roşu, dungile companiei urmând să fie galbene, iar linia oblică de culoare albastră este de asemenea prezentă pe mâneci. „Suntem mândri să îmbrăcăm tricoul echipei naţionale, e o adevărată onoare. Această lungă colaborare între Adidas şi echipa naţională se datorează pasiunii pentru fotbal. Sperăm să obţinem rezultate importante în acest echipament şi să-i mulţumim pe fanii naţionalei", a declarat Ciprian Marica. "Echipamentul e oarecum retro, aşa mi se pare. Ne aduce aminte de echipamentul purtat de naţională în anii '90", a completat Florin Gardoș.


Tricourile destinate fanilor vor costa între 137 şi 182 de lei.

abonare newsletter