Sport

Cadou de Mărțișor! „U" Mobitelco, victorie importantă în fața Piteștiului

„U” BT Mobitelco a înregistrat al nouălea succes consecutiv în campionat, după ce a câștigat sâmbătă în fața Piteștiului, scor 87-83 (16-16, 18-20, 26-25, 27-22).

„U” BT Mobitelco și BCMU Pitești au oferit un spectacol veritabil, de 1 Martie, publicului prezent la Sala Sporturilor „Horia Demian”. Cele două echipe s-au luptat pentru victorie până în ultimul minut, câștig de cauză având formația gazdă, care s-a impus la patru puncte diferență.

Cel mai bun om al clujenilor a fost din nou Darius Hargrove, care și-a trecut în cont 24 de puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții. Susținut din tribune de către familia lui, Jos Sparks (foto) s-a remarcat și el în confruntarea cu Piteștiul. Americanul a reușit 10 puncte, 6 recuperări, 1 pasă decisivă, 1 intercepție și 2 capace. „Am reușit să ne păstrăm invincibilitatea pe teren propriu și sperăm să o ținem tot așa. Știam că vom avea o serie grea de meciuri, am revenit după vacanța de sărbători și am strâns rândurile, am jucat ca o echipă adevărată. Am reușit în sfârșit să învingem Piteștiul, ne-au bătut destul de rău în trei rânduri, așa că putem spune că este o victorie mare. Este grozav că sunt și părinții mei aici, mi-au urmărit toate meciurile în colegiu și mă bucur că au venit și la Cluj ca să mă vadă jucând”, a declarat Josh Sparks.


La a noua victorie consecutivă

Paul Chetreanu s-a arătat și el mulțumit de evoluția „studenților”, care au ajuns la a noua victorie consecutivă în campionat. Antrenorul secund al universitarilor l-a felicitat în mod expres pe Branko Cuic, care a fost un adevărat lider pe teren. „Ne bucurăm pentru această victorie. Nu am pierdut niciun joc acasă, ceea ce este un lucru extraordinar pentru noi. Probabil presiunea meciului și-a spus cuvântul în privința liberelor, dar nu contează procentajele când câștigi partida. Însă, cu siguranță vom analiza meciul, pentru că am greșit în continuare foarte mult. Piteștiul este echipa care ne incomodează din punctul de vedere al match-up-urilor, de pildă Barro, care a avut foarte multe recuperări și ne-a dominat sub panou. Pe de altă parte, ceea ce mă bucură pe mine este faptul că l-am revăzut din nou pe Cuic cu atitudinea cu care ne obișnuise în trecut. Sper că și-a recăpătat poziția sa de lider, el a fost un factor determinant din punctul de vedere al energiei și al atitudinii pe care am avut-o, practic a tras echipa după el”, a susținut Chetreanu.

Marcatori:

„U” BT Mobitelco: Hargrove 24p (4 rec., 2 p.d., 2 int.), Kuburovic 21p (4 rec., 1 p.d.), Silvășan 14p (3 rec., 7 p.d.), Sparks 10p (6 rec., 1 p.d., 1 int., 2 capace), Lalovic 8p (4 rec., 1 capac), Baciu 6p (4 rec., 2 p.d., 1 int., 1 capac) și Cuic 4p (7 rec., 5 p.d., 2 int.)


Pitești: Barac 20p, Durkovic 16p (7 rec.), Barro 14p (15 rec.), Tutt 11p, Ulmer 9p, Sinadinovic 8p, Orbeanu 5p.

Ultimele Stiri
abonare newsletter