Sport

Medvedj: „Vrem revanșa cu Piteștiul”

„U” BT Mobitelco vrea să se răzbune pe BCMU Pitești pentru eliminarea din Cupa României.

Momentul adevărului pentru „U” BT Mobitelco. Trupa pregătită de Dorin Pintea trebuie să demonstreze sâmbătă că înfrângerile suferite în fața Piteștiului în Cupă au fost doar un accident. „Ne dorim revanșa, pentru că Piteștiul ne-a bătut de fiecare dată în acest sezon. Jucăm în fața propriilor suporteri și trebuie să câștigăm, să ne păstrăm invincibilitatea pe teren propriu. Trebuie să fim însă atenți, pentru că Piteștiul este o echipă cu individualități foarte bune și cu un antrenor tânăr, care îmi place. Am lucrat foarte mult la tactică, cred că suntem pregătiți pentru acest meci”, a declarat Milan Medvedj (foto dreapta).

Chetreanu s-a ocupat de pregătirea echipei

„Studenții” vor să câștige și pentru Dorin Pintea, care trece prin momente dificile după ce tatăl său a trecut în neființă. „Va fi un duel dificil, dată fiind situația pe care o traversăm, cu trecerea în neființă a tatălui lui Dorin Pintea. Pentru el, a fost prioritar să se ocupe de problemele familiale în această săptămână, așa că eu am ținut majoritatea antrenamentelor. Am discutat cu el în permanență vizavi de strategia de joc. Venim după trei înfrângeri consecutive cu Piteștiul, din acest motiv putem spune că ei vin din postura de favoriți. Au obținut și o victorie foarte importantă în prelungiri cu Energia, deci au un ascendent moral. Pentru noi e foarte important să lăsăm trecutul în spate și meciurile care s-au derulat până acum cu Piteștiul. Dacă ne facem treaba, cum ne-am obișnuit în ultima perioadă, cred că succesul va fi de partea noastră. Omogenitatea echipei noastre a crescut, iar dacă reușim să menținem acest nivel, nu vor fi probleme”, a susținut Paul Chetreanu.


Antrenorul secund al clujenilor își avertizează însă echipa de forța piteștenilor. „Au un antrenor tânăr, încă nu și-au găsit ritmul, dar au jucători foarte valoroși, care pot să facă diferența”.

Partida dintre „U” BT Mobitelco și BCMU Pitești are loc sâmbătă, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter