Sport

Pițurcă e tranșant: „Ne mai trebuie 10 jucători ca să putem să emitem pretenții de calificare la EURO 2016"

Victor Piţurcă este de părere că echipa naţională mai are nevoie de zece jucători de valoare pentru a putea emite pretenţii la calificarea la EURO 2016.

"Putem câştiga punctele puse în joc, însă concluzia e că fotbalul se joacă pe teren. Mai e o perioadă destul de lungă până vor începe meciurile oficiale. Până atunci se vor analiza foarte bine echipele pe care le vom întâlni. Însă mai e o perioadă destul de lungă până în toamnă. Se vor mai schimba multe, sper să se schimbe şi în ceea ce priveşte lotul nostru, pentru că nu stăm bine, nu stăm pe roze. Jucătorii noştri nu joacă la echipele din exterior şi până în toamnă ar trebui să mai apară şapte, opt, zece jucători la rampă ca să putem emite pretenţii", a declarat Piţurcă.

Selecționerul a susținut că în partidele cu Grecia nu va căuta revanşa după ratarea calificării la turneul final din Brazilia. "Cu Grecia nu va fi neapărat o revanşă. Era important să ne calificăm la Mondialul din Brazilia. Am pierdut această şansă, iar acum sper să ne calificăm la turneul final din Franţa. Dacă Ungaria e în grupa a doua valorică, înseamnă că merita să fie acolo, chiar dacă noi am câştigat contra lor. Nu uitaţi cum am reuşit să egalăm în ultimul minut.", a completat Piţurcă.


Reprezentativa României va evolua în grupa F în preliminariile Campionatului European din 2016, în compania selecţionatelor Greciei, Ungariei, Finlandei, Irlandei de Nord şi Insulelor Feroe, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Nisa.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter