Sport

„U" Cluj, scutită de plata unor datorii către doi foști jucători!

Foștii „studenți" Bogdan Dolha (foto) și Adrian Popa au solicitat în instanţă primirea unor sume de bani de la Universitatea Cluj, dar Curtea de Apel a dat dreptate clubului patronat de Florian Walter.

Curtea de Apel Cluj s-a pronunţat în privinţa cererilor depuse de foştii jucători ai Universității, Adrian Popa şi Bogdan Dolha, care au solicitat înscrierea în categoria salariaţi, în planul de reorganizare aprobat de Tribunalul Comercial Cluj. Solicitarea lui Popa a fost însă suspendată printr-o decizie a Curţii de Apel. Jucătorul a fost înscris în categoria creditorilor chirografari cu o cotă de 57.206 lei, cu grad de acoperire 0 prin programul de plăţi al planului de reorganizare aprobat de Tribunalul Comercial Cluj.

De cealaltă parte, Dolha a fost admis în categoria creditorilor chirografari, cu o creanță în valoare de 30.881,42 lei, prevăzută cu un grad de acoperire 0 la sută, prin programul de plăţi al planului de reorganizare. Această decizie e una definitivă și irevocabilă.


Marieta Anastasescu a salutat decizia instanței. „E un verdict pe care l-am aşteptat şi care a fost soluţionat în favoarea noastră. Clubul Universitatea Cluj respectă deciziile justiţiei, indiferent care sunt acelea, însă acest verdict demonstrează că noi mergem pe un drum corect şi în conformitate cu prevederile legale pe care ni le-am asumat”, a declarat administratorul judiciar al FC „U” Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter