Sport

Voleibalistele de la „U" au viitorul asigurat

Voleibalistele Universității au profitat de pauza competițională pentru a vizita sediul companiei EBS, principalul sponsor al echipei clujene. „Studentele” i-au oferit o minge și un tricou înrămat directorului companiei, Daniel Metz, care și-a serbat astăzi ziua de naștere.

„U” Cluj are șanse mari să promoveze în Divizia A1. Formația pregătită de Dănuț Ciontoș a terminat neînvinsă sezonul regulat și așteaptă cu nerăbdare duelurile din play-off. Performanțele „alb-negrelor” i se datorează în mare parte și companiei EBS, cea care a finanțat echipa în ultimii trei ani. Oficialii companiei susțin însă că vor ajuta clubul universitar și în următorii ani, indiferent de rezultatele pe care le va obține formația clujeană.

„Am auzit că Universitatea are rezultate foarte bune, îi urez mult succes în promovarea în Divizia A1, să revină acolo unde îi e locul. Noi ne legăm numele de echipe de succes, iar în Universitatea avem mare încredere. Ne-am propus să fim alături de această echipă pe termen îndelungat, și în vremurile rele și în cele bune. Promit că o să merg și la meciuri să le susțin pe fete, să le văd și în acțiune”, a declarat Daniel Metz, directorul companiei EBS.


Planuri îndrăznețe

Universitarele promit să facă spectacol și în Divizia A1. „Sper să nu dezamăgim așteptările și să mergem tot pe acest drum. Suntem foarte mulțumiți de evoluția jucătoarelor, avem zece victorii din tot atâtea posibile, dintre care opt câștigate cu 3-0 și două cu 3-1. Ne dorim să creștem în continuare, să avem rezultate și în Divizia A1. Acesta e obiectivul nostru”, a precizat Dănuț Ciontoș. „Suntem norocoase că avem un colectiv foarte frumos. Nu sunt multe de spus, pentru că rezultatele spun totul”, a adăugat Raluca Bucur, căpitanul trupei clujene.

Metz, „răsfățat” de voleibaliste

Cel mai emoționat de vizita „studentelor” a fost Daniel Metz, care a primit o minge și un tricou cu autografele jucătoarelor universitare. „Sunt extrem de emoționat că e atât de multă lume prezentă cu ocazia zilei mele de naștere. Sunt deosebit de mândru să fac parte din această echipă. Am reușit rezultate extraordinare, sper ca viitorul să fie la fel de frumos, iar cei care au preluat compania să ducă mai departe această poveste frumoasă. Compania are succes pentru că are suflet”, a mărturisit Metz.

Ultimele Stiri
abonare newsletter