Sport

Machado și-a pus „șapcă roșie”

Brazilianul va evolua două sezoane și jumătate în tricoul Universității Cluj.

Gabriel Machado (foto în alb) l-a convins pe Mihai Teja. Brazilianul a avut prestații apreciate în jocurile de verificare pe care „studenții” le-au disputat în cantonamentul din Antalya. Deși nu a marcat niciun gol în cele patru partide test, atacantului i s-a propus un contract pe două sezoane și jumătate.

În conflict cu fanii

Revenirea sa la „U” Cluj nu este văzută însă cu ochi buni de către fanii „șepcilor roșii”. Atacantul a intrat în gura suporterilor, după ce le-a arătat semne obscene la finalul jocului cu CS Mioveni (2-2), din sezonul 2011/2012.


A jucat și la Steaua

Imediat după acest incident, brazilianul a fost cedat la Steaua, contra sumei de 200.000 de euro. Atacantul a bifat doar patru meciuri în tricoul campioanei, fiind accidentat în marea majoritate a timpului. „Walter m-a păcălit. Mi-a vândut un jucător accidentat”, a declarat Gigi Becali, la acea vreme. După experiența nereușită de la Steaua, brazilianul a semnat cu Rayo Vallecano, dar trupa madrilenă l-a împrumutat la Hercules Alicante, iar după șase luni a renunțat la serviciile sale. În august 2013, Machado a ajuns în prima ligă din Suedia, la Syrianska, însă nu a reușit să se impună ca titular. A strâns doar patru meciuri și un gol marcat, în toate competițiile. Vârful de 24 de ani a mai evoluat în carieră la Juventude (Brazilia), Grasshoppers și Olympique Nyonais (Elveţia).

Câmpeanu riscă să ajungă în stradă!

Remus Câmpeanu, președintele de onoare al Universității Cluj, și-ar putea pierde imobilul în care a locuit peste 50 de ani. Fostul jucător al „șepcilor” e nevoit să cedeze locuința, care urmează să fie retrocedată vechiului proprietar, anunță știridesport.ro.  Singura speranță pentru Câmpeanu e ca municipalitatea clujeană să-l ajute în procurarea unei locuințe sociale.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter