Sport

Rugbyștii români merg pe varianta victoriei în meciul cu Portugalia

Căpitanul naționalei de rugby a României, Mihai Macovei, și antrenorul galez Lynn Howells speră ca echipa pe care o reprezintă să câștige meciul de sâmbătă cu Portugalia, din Cupa Europeană a Națiunilor 2014.

“Portugalia este o echipă bună, care anul trecut ne-a pus probleme, au un joc foarte bun. E important să începem calificările cu dreptul, cu o victorie, și să mergem în Rusia cu un moral foarte bun. Sperăm într-o victorie'', a declarat, vineri, într-o conferință de presă, Mihai Macovei.

La rândul său, președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, a declarat că speră ''într-o victorie frumoasă'', astfel încât România să ''înceapă cu dreptul această campanie de calificare''.


De cealaltă parte, antrenorul Portugaliei, Federico Sousa, și căpitanul Joao Correia au spus că speră ca echipa lor să joace cât mai bine, într-un meci cu România, pe care-l consideră foarte important.

România și Portugalia se vor întâlni sâmbătă, pe Cluj Arena, într-un meci din Cupa Europeană a Națiunilor la rugby (ora 16,00).


În clasament, pe primul loc se află Georgia, cu 19 puncte, urmată de România, tot 19 puncte, Rusia, 14 puncte, Portugalia, 7 puncte, Belgia, 5 puncte, Spania, 5 puncte. Anul trecut, România a câștigat cu scorul de 19-13 la Lisabona.

Ultimele Stiri
abonare newsletter