Sport

Fissette, ademenit de Halep: „Nu am putut să o refuz”

Wim Fissette (foto) se felicită că a ales să lucreze cu Simona Halep, locul 10 WTA.

Simona Halep a fost eliminată în primul tur la turneul de la Paris, dar Wim Fissette nu regretă că a ales să colaboreze cu tenismana română. Antrenorul belgian nu a putut refuza oportunitatea de a lucra cu o sportivă care se bazează mereu pe intuiție. „Şansa de a lucra cu o jucătoare precum Simona este prea mare pentru a spune nu. Am ştiut că este o oportunitate grozavă de a lucra cu o jucătoare precum Simona. Sunt foarte motivat să lucrez cu ea şi voi da tot ce am mai bun”, a declarat Fissette, care le-a mai pregătit pe Kim Clijters și Sabine Lisicki.

„Uneori zboară pe teren”

Wim Fissette a afirmat că a fost impresionat de mişcarea în teren a Simonei. „Uneori zboară pe teren, ceea ce mi-a plăcut cu adevărat. Şi de asemenea, inteligenţa ei pe teren. Pentru mine, este una dintre cele mai deştepte jucătoare din circuit”, a completat belgianul.


„Simona e unică”

În opinia lui Fissette, Halep poate câștiga un turneu de Grand Slam. „Nu văd o altă jucătoare care să evolueze ca Simona. Joacă mereu pe seama intuiţiei, simte jocul, nu este genul care îşi face un plan înainte să intre pe teren. Simte ceea ce se întâmplă la fileu şi ia deciziile corecte”, a susținut Fissette.

Au pornit cu stângul

Simona a avut o evoluție impecabilă la Australian Open. Românca s-a calificat în sferturi, unde a fost eliminată de Dominika Cibulkova. Constănțeanca a dezamăgit însă la turneul de la Paris. Halep a fost scoasă chiar din primul tur de către franțuzoaica Kristina Mladenovic, locul 62 WTA. „L-am văzut ieri (miercuri, n.red.) prima dată, am început colaborarea, pe teren mă înţeleg foarte bine cu el, e un om ok, mă înţeleg bine cu el şi în afara terenului. Sper să avem rezultate bune împreună. Deocamdată nu am semnat niciun contract, săptămâna aceasta va urma decizia finală”, a declarat Halep pentru Digi Sport.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter